Privacy Policy

Website Privacy Notice

Publicom Burson-Marsteller Δήλωση Διαδικτυακού Απορρήτου

Μάιος 2018

Ο παρών ιστότοπος ανήκει στην Publicom Burson-Marsteller, συνδεδεμένη εταιρεία της Burson Cohn &Wolfe στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Young & Rubicam ( “Publicom B-M”, “εμείς” ή “εμάς”).

Σεβόμαστε το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του ιστότοπου μας και αναγνωρίζουμε ότι, εφόσον επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας τα προσωπικά σας δεδομένα, βασίζεστε σε εμάς να λειτουργούμε με υπεύθυνο τρόπο όσον αφορά αυτά τα δεδομένα. Αυτή η δήλωση απορρήτου περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν επιθυμείτε απλώς να μάθετε πώς χρησιμοποιούμε τα cookies, μεταβείτε στη σελίδα με τα cookies πατώντας εδώ

Τι είδους δεδομένα συλλέγουμε;

Ενίοτε ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας προμηθεύσετε οικειοθελώς προσωπικά δεδομένα  ή να επιλέξετε να μας παραχωρήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα με την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της ενότητας “Contact Us” που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Γενικά, τέτοιου είδους δεδομένα ζητούνται ή παρέχονται όταν επιθυμείτε να σας προσφέρουμε πληροφόρηση.

Ενδέχεται να συλλέξουμε τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο:

  • Όνομα
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
  • Διεύθυνση IP (ένας μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός του υπολογιστή σας ή άλλης συσκευής σας)
  • Ταυτότητα (ID) κινητής συσκευής
  • Άλλα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω των ενοτήτων «Ευκαιρίες σταδιοδρομίας» και «Επικοινωνία» αυτού του ιστότοπου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή με άλλον τρόπο. Για παράδειγμα, όταν υποβάλετε αίτηση για εργασία στην εταιρεία μας μπορεί να υποβάλετε στοιχεία επικοινωνίας μαζί με το βιογραφικό σας (και σε αυτό περιλαμβάνεται το ιστορικό της σταδιοδρομίας σας, καθώς και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, π.χ. εθνική καταγωγή)
  • Επίσης, ενδέχεται να ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε κατά τη διαδικασία πρόσληψης, καθώς και στην περίπτωση που σας προσφέρουμε μία θέση εργασίας.

 

Πώς τα χρησιμοποιούμε;

Θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τους ακόλουθους τρόπους. Παράλληλα, είμαστε υποχρεωμένοι εκ του νόμου να διατυπώσουμε τη «νομική βάση για την επεξεργασία», π.χ. να σας ενημερώσουμε για ποιους λόγους επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, κάτι που επίσης περιγράφετε παρακάτω:

Πώς θα χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα Η νομική μας βάση για επεξεργασία
Για να σας προσφέρουμε πληροφορίες και υλικό που έχετε ζητήσει, π.χ. μέσω της ενότητας “Contact Us” του ιστότοπου. Συγκατάθεση – χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για αυτόν τον σκοπό μόνο στην περίπτωση που έχετε υποβάλει σχετικό αίτημα. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.
Μπορεί επίσης να σας στείλουμε πληροφορίες και υλικό που θεωρούμε ότι σας ενδιαφέρει ή σας αφορά, όπως πληροφορίες για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, ενημερωτικά δελτία, ανακοινώσεις, κλπ., Τα έννομα συμφέροντά μας – χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας που σχετίζονται με τον επάγγελμά σας όπως για παράδειγμα την επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) για να μοιραστούμε τέτοιου είδους πληροφορίες μαζί σας.
Για να απαντήσουμε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε υποβάλει σχετικά με την Publicom B-M και τις διάφορες συνδεδεμένες εταιρείες και μάρκες, Συγκατάθεση – χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για αυτόν τον σκοπό μόνο στην περίπτωση που μας έχετε υποβάλει σχετικό αίτημα. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.
Για να σας προσφέρουμε βέλτιστους τρόπους πρόσβασης πληροφοριών μέσω αυτής της ιστοσελίδας,

 

Τα έννομα συμφέροντά μας – χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη βέλτιστη διαδικτυακή εμπειρία σε εσάς και άλλους χρήστες του ιστότοπου.
Για να επεξεργαζόμαστε και να εξετάζουμε τις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας, όπως για παράδειγμα εκείνα που υποβάλλονται μέσω της ενότητας “Contact Us”.

Εάν μας έχετε ζητήσει να σας κρατούμε ενήμερους για άλλες ευκαιρίες στη Publicom B-M, μπορεί περιστασιακά να επικοινωνούμε μαζί σας με όποιον τρόπο μας έχετε υποδείξει ή με όποιον τρόπο είναι διαθέσιμος (όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) για να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτές τις ευκαιρίες,

Τα έννομα συμφέροντά μας – χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να αξιολογούμε τις πληροφορίες που έχετε υποβάλει και να επικοινωνούμε μαζί σας και να ανταποκρινόμαστε αναλόγως.  Για παράδειγμα, εάν έχετε καταθέσει αίτηση για εργασία, θα πρέπει να σας κρατούμε ενήμερους καθ’ όλη τη διάρκεια επεξεργασίας της αίτησης.
Για να σας επιτρέπουμε να υποβάλετε πληροφορίες στις ομάδες μας που ασχολούνται με νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Τα έννομα συμφέροντά μας – χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για να αξιολογήσουμε τις πληροφορίες που υποβάλατε για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

 

Για το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγονται με τη χρήση cookies και παρόμοιων τεχνολογιών, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα “Cookies” πατώντας εδώ.

Παραχωρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους;

Ενδέχεται να αποστείλουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλες εταιρείες της Burson Cohn &Wolfe, του ομίλου Y&R και του ομίλου WPP, θυγατρικές και τρίτους για να μας βοηθήσουν στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους λόγους που περιγράφονται στην παρούσα δήλωση.  Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εταιρείες του ομίλου, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στην περίπτωση που η εταιρεία μας ή κάποιο από τα περιουσιακά μας στοιχεία είναι αντικείμενο πώλησης ή παρόμοιας εταιρικής συναλλαγής. Θα διασφαλίσουμε ότι οι τρίτοι που λαμβάνουν τα προσωπικά σας δεδομένα θα επιβάλλεται να διατηρούν τον απόρρητο χαρακτήρα τους.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους όταν έχουμε βάσιμους λόγους να θεωρούμε ότι επιβάλλεται ή προβλέπεται από τον νόμο (όπως στην περίπτωση τρίτων που παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας), και προκειμένου να διερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να αναλάβουμε δράση όσον αφορά φερόμενες ή πραγματικές παράνομες δραστηριότητες ή δραστηριότητες που κατά τα άλλα απαγορεύονται, συμπεριλαμβανομένης, μεταξύ άλλων, της απάτης. Θα λαμβάνουμε πάντα μέτρα ώστε να επιβάλλουμε ότι οι εν λόγω τρίτοι θα διατηρούν τον απόρρητο χαρακτήρα των προσωπικών σας δεδομένων.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς προώθησης προϊόντων;

Θα σας προσφέρουμε μόνο τις πληροφορίες που έχετε ζητήσει μέσω του ιστότοπου.

Πού στέλνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Είμαστε μια παγκόσμια εταιρεία, επομένως ενδέχεται να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε χώρες ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και άλλων χωρών εκτός Ευρώπης. Θα θέτουμε σε ισχύ, στην περίπτωση που η χώρα όπου μεταφέρονται τα προσωπικά σας δεδομένα έχει αποδειχθεί ότι δεν προσφέρει επαρκές επίπεδο προστασίας, τις κατάλληλες  εγγυήσεις (χρησιμοποιούμε καθιερωμένες συμβατικές ρήτρες) για να διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι προστατευμένα.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτό απαιτείται, ώστε να είμαστε σε θέση να τα χρησιμοποιούμε για τους λόγους που διατυπώνονται στην παρούσα δήλωση, καθώς και για το χρονικό διάστημα που επιβάλλεται να τα διατηρούμε από τον νόμο. Ωστόσο, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περιορισμένο χρονικό διάστημα και τα προσωπικά σας στοιχεία δεν πρόκειται να διατηρηθούν περισσότερο απ’ όσο είναι εύλογα αναγκαίο ή προβλέπεται από τον νόμο.

Πώς προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίζουμε ότι διατηρείται η ασφάλεια, η ακρίβεια και η επικαιροποίηση των  προσωπικών σας δεδομένων που έχουμε στη διάθεσή μας, καθώς και το ότι διατηρούνται για το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται.

Άτομα ηλικίας κάτω των 13 ετών

Ο παρών ιστότοπος δεν προορίζεται για ή δεν έχει σχεδιαστεί ώστε να προσελκύει παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά δεδομένα από άτομα ή για άτομα ηλικίας κάτω των 13 ετών. Εάν είστε κάτω των 13 ετών και επιθυμείτε  να θέσετε μία ερώτηση ή να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο με οποιονδήποτε τρόπο που απαιτεί να υποβάλετε προσωπικά δεδομένα, καλείσθε να ζητήσετε από τον γονέα ή τον κηδεμόνα σας να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια για λογαριασμό σας.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε:

  1. αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα,
  2. να διορθωθούν τυχόν ανακρίβειες στα προσωπικά σας δεδομένα,
  3. εφόσον επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με αυτοματοποιημένο τρόπο και σύμφωνα με τη συγκατάθεσή σας (βλέπε ενότητα «Πώς τα χρησιμοποιούμε;» παραπάνω), να σας προμηθεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε μία δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή που αναγνωρίζεται από υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να προμηθεύσουμε απευθείας έναν τρίτο με τα προσωπικά σας δεδομένα σε αυτή τη μορφή και, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, θα το πραγματοποιήσουμε, και
  4. να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα ή να επιβάλλεται περιορισμούς στη χρήση τους από εμάς (για παράδειγμα, στην περίπτωση που έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις σας ή που δεν επιθυμείτε να σας στείλουμε τις πληροφορίες που έχετε ζητήσει).

Καλείσθε να επικοινωνείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που δίδονται παρακάτω εάν επιθυμείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα.

Διατηρείτε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή εφόσον δεν είστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο με τον οποίο έχουμε διαχειριστεί τα προσωπικά σας δεδομένα.  Στην Ελλάδα, η εποπτική αρχή είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/)

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας που αφορούν τα προσωπικά σας δεδομένα ή εάν έχετε απορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω της ενότητας επικοινωνίας του ιστότοπου μας.

Αλλαγές στην παρούσα δήλωση απορρήτου

Εξετάζουμε την παρούσα δήλωση απορρήτου σε τακτά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίζουμε ότι συμβαδίζει με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία μας, καθώς και ότι συμμορφώνεται με την κείμενη νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την κρίση μας, να αναθεωρήσουμε την παρούσα δήλωση απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Η αναθεωρημένη δήλωση απορρήτου θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο της εταιρείας μας. Καλείστε να ελέγχετε την παρούσα δήλωση απορρήτου σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Cookie Notice

Publicom BursonMarsteller Cookies

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε πληροφορίες που προέρχονται από cookies ή παρόμοια τεχνολογία.

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύουμε στον υπολογιστή σας ή στην κινητή συσκευή σας όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορούμε να αναγνωρίζουμε αυτά τα cookies κατά τις επόμενες επισκέψεις σας, τα οποία και μας επιτρέπουν να σας θυμόμαστε. Τα cookies έχουν πολλές μορφές και σας προσφέρουμε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα είδη και τις κατηγορίες των  cookies που χρησιμοποιούνται γενικά, αλλά και στον παρόντα ιστότοπο.

Cookies προβαλλόμενης τοποθεσίας και cookies τρίτου– Ο τομέας που τοποθετεί ένα cookie καθορίζει εάν αυτό το cookie είναι προβαλλόμενης τοποθεσίας ή τρίτου. Τα cookies προβαλλόμενης τοποθεσίας είναι εκείνα που έχουν ρυθμιστεί από τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήσης, τον ιστότοπο που προβάλλεται στη γραμμή URL π.χ. https://london.yr.com. Τα cookies τρίτου είναι εκείνα που ρυθμίζονται από έναν τομέα διαφορετικό από τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης. Εάν ένας χρήστης επισκεφτεί έναν ιστότοπο και μία άλλη οντότητα τοποθετήσει ένα cookie μέσω αυτού του ιστότοπου, αυτό θα αποτελεί ένα cookie τρίτου.

Μόνιμα cookies – αυτά τα cookies παραμένουν στη συσκευή ενός χρήστη για το χρονικό διάστημα που ορίζεται στο cookie. Ενεργοποιούνται κάθε φορά που ο χρήστης επισκέπτεται τον ιστότοπο που δημιούργησε το συγκεκριμένο cookie.

Cookie περιόδου λειτουργίας  – αυτά τα cookies επιτρέπουν στους διαχειριστές ιστοσελίδων να συνδέουν τις πράξεις ενός χρήστη κατά τη διάρκεια μίας περιόδου λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης. Η περίοδος λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης ξεκινά όταν ο χρήστης ανοίγει ένα παράθυρο προγράμματος περιήγησης και ολοκληρώνεται όταν ο χρήστης κλείνει το συγκεκριμένο παράθυρο. Τα cookies περιόδου λειτουργίας είναι προσωρινά. Μόλις ο χρήστης κλείσει το πρόγραμμα περιήγησης, όλα τα  cookies περιόδου λειτουργίας διαγράφονται.

Για ποιους λόγους χρησιμοποιούνται τα cookies;

Τα cookies ανήκουν σε μία ή περισσότερες από τις κατηγορίες που περιγράφονται παρακάτω. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί, περιστασιακά, cookies που ανήκουν σε όλες τις κατηγορίες. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε δεδομένα από cookies στόχευσης που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τρίτους όταν έχετε επισκεφτεί άλλους ιστότοπους.

  1. Απολύτως απαραίτητα cookies – Αυτά τα cookies επιτρέπουν την παροχή των υπηρεσιών που έχετε ζητήσει.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να έχετε τη δυνατότητα να κινείστε στον ιστότοπο και να χρησιμοποιείτε τις δυνατότητές του, όπως για παράδειγμα η πρόσβαση σε  προστατευμένα πεδία του ιστότοπου. Χωρίς αυτά τα cookies δεν θα ήταν δυνατή η προσφορά ορισμένων από τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει.

  1. Cookies απόδοσης – Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί.

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ενός ιστότοπου από τους χρήστες, για παράδειγμα ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά και εάν λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που επιτρέπουν την ταυτοποίηση ενός επισκέπτη. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώνουν τη λειτουργεία ενός ιστότοπου. Τα cookies αυτού του είδους ενδέχεται να είναι cookies τρίτου που παρέχονται από τις υπηρεσίες ανάλυσης των Google και Yahoo.

  1. Cookies λειτουργικότητας – Αυτά τα cookies θυμούνται τις επιλογές που κάνετε για να βελτιώνουν την εμπειρία σας.

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που έχετε κάνει και να προσφέρει εμπλουτισμένες και πιο εξατομικευμένες δυνατότητες. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιούνται για την προσφορά υπηρεσιών που έχετε ζητήσει, όπως η προβολή ενός βίντεο ή ο σχολιασμός σε ένα μπλογκ. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτά τα cookies ενδέχεται να είναι ανωνυμοποιημένες και δεν είναι σε θέση να παρακολουθούν τη δραστηριότητα περιήγησής σας σε άλλους ιστότοπους.

  1. Cookies στόχευσης ή διαφημιστικά cookies – αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες περιήγησής σας ώστε να προσαρμόζουν τις διαφημίσεις σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας.

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή διαφημίσεων που αφορούν περισσότερο εσάς και ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για να περιορίζουν τον αριθμό των εμφανίσεων μιας διαφήμισης, ενώ παράλληλα βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Συνήθως τοποθετούνται από διαφημιστικά δίκτυα με την άδεια του διαχειριστή του ιστότοπου. Θυμούνται ότι έχετε επισκεφτεί έναν ιστότοπο και μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες με άλλες εταιρείες όπως οι διαφημιστές. Αρκετά συχνά cookies στόχευσης ή διαφημιστικά cookies θα συνδεθούν με τη λειτουργικότητα του ιστότοπου που παρέχεται από την άλλη εταιρεία.

Πώς μπορώ να διαγράψω τα cookies;

Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε τα cookies που μπορεί να βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας, καλείσθε να ανατρέξετε στις οδηγίες, προκειμένου το πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων που διαθέτετε να εντοπίσει το αρχείο ή τον κατάλογο όπου αποθηκεύονται τα cookies. Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη μελλοντική αποθήκευση cookies στον υπολογιστή σας, μπορείτε να ανατρέξετε στις οδηγίες του κατασκευαστή του προγράμματος περιήγησής σας, επιλέγοντας “Βοήθεια” στο μενού του προγράμματος περιήγησης. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μπορείτε να βρείτε στους ιστότοπους www.allaboutcookies.org και http://www.youronlinechoices.com/. Εάν διαγράψετε τα cookies μας ή απενεργοποιήσετε τα μελλοντικά cookies ενδέχεται να μην είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση σε κάποια πεδία ή δυνατότητες του ιστότοπου μας.

Ιστότοποι Τρίτων

Ο ιστότοπος μας ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων, εργαλεία για κοινωνικά μέσα δικτύωσης (όπως το κουμπί «Μου αρέσει» ή «Κοινοποιήστε») και διαχειριστές παρόμοιων πλατφορμών τρίτων, για τη διαχείριση ή προώθηση των οποίων δεν είμαστε υπεύθυνοι. Δεν έχουμε κανένα έλεγχο και δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων ή των τρόπων με τους οποίους οι τρίτοι που είναι υπεύθυνοι για αυτούς τους ιστότοπους συλλέγουν και χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτοί οι ιστότοποι μπορεί να χρησιμοποιούν cookies και να συλλέγουν τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τη δική τους πολιτική απορρήτου. Η παρούσα δήλωση απορρήτου δεν ισχύει για τους ιστότοπους τρίτων και δεν φέρουμε ευθύνη για τους ιστότοπους τρίτων.

Παρακάτω περιγράφουμε τα κύρια είδη και τις κατηγορίες των cookies που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο.  Να σημειωθεί ότι ο ακριβής κατάλογος ενδέχεται να αλλάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με την ενημέρωση του ιστότοπου.

Host Ονομασία Σκοπός Είδος Περιγραφή
London.yr.com PHPSESSID Απολύτως αναγκαίο Προβαλλόμενης τοποθεσίας (περιόδου λειτουργίας) Cookie που δημιουργείται από εφαρμογές που βασίζονται στη γλώσσα PHP. Πρόκειται για ένα γενικής χρήσης αναγνωριστικό που χρησιμοποιείται για να διατηρεί τις μεταβλητές της περιόδου λειτουργίας των χρηστών. Συνήθως είναι ένας τυχαία παραγόμενος αριθμός, ο τρόπος που χρησιμοποιείται μπορεί να είναι εξειδικευμένος για τον ιστότοπο,  αν και ένα καλό παράδειγμα είναι η διατήρηση της κατάστασης σύνδεσης του χρήστη μεταξύ διαφορετικών σελίδων.
.yr.com _gid Απόδοσης Προβαλλόμενης τοποθεσίας (μόνιμο) Η ονομασία αυτού του cookie συνδέεται με το Google Universal Analytics. Φαίνεται ότι αποτελεί καινούργιο cookie και την άνοιξη του 2017 δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη πληροφορία από το Google. Φαίνεται ότι αποθηκεύει και ενημερώνει μία μοναδική τιμή για κάθε σελίδα που επισκέπτεται ο χρήστης.
.yr.com _ga Απόδοσης Προβαλλόμενης τοποθεσίας (μόνιμο) Η ονομασία αυτού του cookie συνδέεται με το Google Universal Analytics – που αποτελεί σημαντική ενημέρωση της ευρέως χρησιμοποιούμενης υπηρεσίας ανάλυσης του Google. Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για να  ξεχωρίζει τους μοναδικούς χρήστες αποδίδοντας έναν τυχαία παραγόμενο αριθμό ως αναγνωριστικό πελάτη. Περιλαμβάνεται σε κάθε αίτηση σελίδας σε έναν ιστότοπο και χρησιμοποιείται για να υπολογίζει τα δεδομένα επισκεπτών, περιόδου λειτουργίας και καμπάνιας για τις εκθέσεις ανάλυσης των ιστότοπων. Από προεπιλογή, είναι ρυθμισμένο να λήγει μετά από διάστημα 2 ετών, αν και αυτό μπορεί να προσαρμοστεί από τους ιδιοκτήτες του ιστότοπου.
.yr.com _gat_UA-90535386-1 Απόδοσης Προβαλλόμενης τοποθεσίας (μόνιμο) Είναι ένα cookie τύπου μοτίβου από το Google Analytics, όπου το στοιχείο του μοτίβου στην ονομασία περιέχει έναν μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του λογαριασμού ή του ιστότοπου με τον οποίο συνδέεται. Φαίνεται ότι αποτελεί παραλλαγή του cookie _gat που χρησιμοποιείται για να περιορίζει τον όγκο των δεδομένων που καταγράφει το Google σχετικά με τους ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας.
.nr-data.net JSESSIONID Απόδοσης Τρίτου (περιόδου λειτουργίας) Αυτός ο τομέας ελέγχεται από τη New Relic, που παρέχει μια πλατφόρμα για την παρακολούθηση της απόδοσης διαδικτυακών και κινητών εφαρμογών.
.vimeo.com Vuid Λειτουργικότητας Τρίτου (μόνιμο) Αυτός ο τομέας ανήκει στο Vimeo. Η βασική επιχειρηματική δραστηριότητα είναι: Φιλοξενία /Διαμοίραση Βίντεο
.doubleclick.net Id Στόχευσης/Διαφήμισης Τρίτου (μόνιμο) Αυτός ο τομέας ανήκει στο Doubleclick (Google). Η βασική επιχειρηματική δραστηριότητα: υποβολή προσφορών σε πραγματικό χρόνο στο Ad Exchange

Website terms

Όροι Χρήσης
Με την είσοδο στον παρόντα ιστότοπο, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους & τις προϋποθέσεις («όροι»), για αυτό και καλείσθε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Εφόσον δεν αποδέχεστε τους συγκεκριμένους όρους, δεν πρέπει να εισέρχεστε ή να συμβουλεύεστε τον παρόντα ιστότοπο.
Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται μόνο για σκοπούς γενικής πληροφόρησης. Η Publicom Burson-Marsteller (“Publicom B-M”) έχει καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι ακριβείς κατά τον χρόνο καταχώρισής τους, εντούτοις ενδέχεται να περιλαμβάνονται ανακρίβειες και περιστασιακά σφάλματα για τα οποία η Publicom B-M απολογείται μεν, αλλά δεν αναλαμβάνει ούτε φέρει ευθύνη.

H Publicom B-M δεν προβαίνει σε δηλώσεις ή εγγυήσεις σχετικά με τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσμων υπερκειμένου (hypertext) σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή άλλων στοιχείων που χρησιμοποιούνται άμεσα ή έμμεσα από αυτόν τον ιστότοπο. Η Publicom B-M δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες ή παραλείψεις στον παρόντα ιστότοπο και οποιαδήποτε απόφαση με βάση τις πληροφορίες που περιέχονται στους ιστότοπους της Publicom B-M αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.

Οι πληροφορίες και οι εικόνες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της © Copyright Publicom B-M. Σας επιτρέπουμε να δημιουργείτε αντίγραφα αυτού του ιστότοπου ως αναγκαία παρεπόμενη πράξη κατά την πρόσβασή σας σε αυτόν. Μπορείτε επίσης να προβείτε σε εκτύπωση για προσωπική σας χρήση ενός τμήματος του ιστότοπου, το μέγεθος του οποίου δικαιολογείται για λόγους ιδιωτικής χρήσης. Δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε πλαίσιο αυτού του ιστότοπου ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο σε σελίδες πέραν της αρχικής σελίδας χωρίς τη γραπτή ρητή συγκατάθεσή μας. Σημείωση: το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου υπόκειται σε  αυστηρές ρυθμίσεις δικαιωμάτων δημιουργού και δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται να αντιγράφεται ή να αναπαράγεται με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα για παράνομους σκοπούς και, συγκεκριμένα, συμφωνείτε ότι δεν θα αποστέλλετε, χρησιμοποιείτε, αντιγράφετε, δημοσιεύετε ή θα επιτρέπετε τη δημοσίευση περιεχομένου με δυσφημιστικό ή άσεμνο χαρακτήρα κατά την έννοια της νομοθεσίας ή το οποίο είναι καταχρηστικό, απρεπές ή παραβιάζει την ιδιωτικότητα ενός ατόμου. Συμφωνείτε ότι δεν θα προβαίνετε στην αποστολή ανεπιθύμητου προωθητικού ή διαφημιστικού υλικού, ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam) ή παρόμοιου υλικού ή μηνυμάτων ανεξαρτήτως όγκου που ενδέχεται να παρεμποδίζουν τη λειτουργία του παρόντα ιστότοπου ή την απόλαυση του παρόντα ιστότοπου από άλλους επισκέπτες.

Η Publicom B-M διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να εμπλουτίζει, να τροποποιεί, να αλλάζει, να αναστέλλει ή να διακόπτει μόνιμα το σύνολο ή τμήματα του παρόντα ιστότοπου και να περιορίζει ή να απαγορεύει την πρόσβαση σε αυτόν.

Συμφωνείτε, διά του παρόντος, να αποζημιώνετε τη Publicom B-M για τυχόν δαπάνες, αξιώσεις, ζημίες που προκλήθηκαν ή επιβλήθηκαν στη Publicom B-M ως αποτέλεσμα της κακής χρήσης αυτού του ιστότοπου από εσάς ή της παραβίασης αυτών των όρων, καθώς και να καταβάλετε αποζημίωση (συμπεριλαμβανομένων νομικών εξόδων).

Εάν έχετε παραβιάσει αυτούς τους όρους ή την Πολιτική Απορρήτου της Publicom B-M, η Publicom B-M έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή να απαγορεύσει την πρόσβασή σας σε αυτόν τον ιστότοπο και να αρνηθεί να σας παραχωρήσει περαιτέρω πρόσβαση.

Η χρήση του παρόντα ιστότοπου είναι δωρεάν και η Publicom B-M δεν φέρει καμία ευθύνη απέναντί σας (παρά μόνο σε περίπτωση σωματικής βλάβης ή θανάτου λόγω αμέλειάς της ή σε περίπτωση απάτης ή όπως προβλέπεται από τον νόμο) λόγω συμβάσεως, αδικοπραξίας ή κάθε άλλης αιτίας, που προκύπτει σε σχέση με τον παρόντα ιστότοπο. H Publicom B-M δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άμεση, ειδική, έμμεση ή παρεπόμενη βλάβη, ή κάθε άλλη βλάβη, ανεξαρτήτως είδους και αιτίας που προκύπτει από τη χρήση πληροφοριών που ανακτήθηκαν άμεσα ή έμμεσα από τον παρόντα ιστότοπο. Μοναδική αποκατάσταση αποτελεί η διακοπή της χρήσης του παρόντα ιστότοπου.

Αυτοί οι όροι ενδέχεται να τροποποιούνται από τη Publicom B-M σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η χρήση του παρόντα ιστότοπου και οι μεταφορτώσεις από αυτόν, καθώς και η λειτουργία αυτών των όρων & προϋποθέσεων, υπόκεινται στις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας. Τα δικαστήρια των Αθηνών έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία για την επίλυση οποιαδήποτε διαφοράς προκύψει από τη χρήση αυτού του ιστότοπου.

Σε περίπτωση που κάποιος όρος ή τμήμα των όρων που περιλαμβάνεται σε αυτούς τους όρους & προϋποθέσεις προσδιοριστεί από κάποια αρμόδια αρχή ως άκυρος, παράνομος ή μη εφαρμόσιμος σε οποιοδήποτε βαθμό, ο συγκεκριμένος όρος θα αποκοπεί από τους υπόλοιπους όρους  οι οποίοι θα συνεχίσουν να ισχύουν και να εφαρμόζονται στο μέγιστο βαθμό που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Πολιτική Απορρήτου
Η Publicom B-M σέβεται το απόρρητο των επισκεπτών και χρηστών αυτού του ιστότοπου και θα συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο εφόσον παραχωρούνται οικειοθελώς σε εμάς στον παρόντα ιστότοπο. Καλείσθε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να στέλνετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με τη Publicom B-M  μέσω της ενότητας “Contact Us” του ιστότοπου.
H Publicom Burson-Marsteller, είναι συνδεδεμένη εταιρεία της Burson Cohn &Wolfe στην Ελλάδα, μέλος του Ομίλου Young & Rubicam.

PUBLICOM COMMUNICATIONS ΕΠΕ

Καταστατική έδρα: Λ.Κηφισίας 10-12, Μαρούσι, Αθήνα

ΑΦΜ 095526437, ΔΟΥ Αμαρουσίου.